MINERPRIMER INK REA W - MINERPRIMER INK REA K

MINERPRIMER INK REA W ve MINERPRIMER INK REA K,

Bluesign® sertifikasını ve 3. seviye ZDHC sertifikasını aldı! Bluesign® sertifikası, ACHITEX MINERVA kimyasal ürünlerinin şeffaflığını ve bunların insanlar ve çevre için güvenliğini garanti eder; bu, üretim sürecinde çevresel etkiyi en aza indirmeye yönelik benzersiz bir yaklaşımdır.

MINERPRIMER INK REA K ve INK REA W da ZDHC Ağ Geçidinin bir parçası haline geldi ve seviye 3 sertifikasına ulaştı. ZDHC (Zero Discharge of Hazardous Chemicals), işçileri, tüketicileri ve gezegenimizin ekosistemlerini korumak için tekstil sektörü tedarik zinciri boyunca tehlikeli kimyasalların etkisini azaltmayı amaçlayan uluslararası bir programdır.

MINERPRIMER INK REA W ve MINERPRIMER INK REA K, tekstil üzerine pigmentli mürekkeplerin inkjet baskısı için temel ön işlemlerdir. Bu ürünler, mürekkebin yapışmasını ve görüntü keskinliğini iyileştirerek kumaşın baskıya hazırlanmasına yardımcı olur. Tekstiller, genellikle basılı görüntülerde mürekkep yapışması ve ayrıntıların kaybolmasıyla ilgili sorunlar yaşar. Bu ürünlerin kendine has özellikleri sayesinde kumaşlara yüksek kalitede baskılar elde etmek mümkündür.

Seçim sizin:

⚫️ Koyu ve siyah kumaşlara baskı için MINERPRIMER INK REA K

⚪️ Beyaz ve hafif kumaşlar için MINERPRIMER INK REA W